Dat is wat we zijn en dat is waar we voor staan. En dat al meer dan twintig jaar! Om precies te zijn: in 1999 startten we onze eigen V.O.F. De veelheid aan projecten en de diversiteit in opdrachten hebben ons gebracht waar we nu staan: een allround timmerbedrijf waarbij we ook steeds grotere projecten aannemen. Daarom is onze bedrijfsnaam sinds 2021 gewijzigd in Rozema Aannemers en Timmerbedrijf. Naast verbouw en onderhoud kunnen wij ook jouw totale nieuwbouw aannemen.

“We helpen je graag en goed als het om bouwen gaat.”

Wij ontzorgen je graag. We bouwen op zo’n manier dat je er zelf geen omkijken naar hebt. Dat betekent dat we je het gehele traject uit handen kunnen nemen. Van bouwtekening en vergunningen tot aanleg van sanitair tot aftimmeringen van het dak: bij Rozema Aannemers en Timmerbedrijf is elk facet van de bouw in goede handen. Persoonlijk, vertrouwd en dichtbij. Dat zijn wij!

Ontzorgen

Of je nu wilt verbouwen, een nieuwbouwproject voor ogen hebt of bouwkundig onderhoud wilt laten doen, Rozema Aannemers en Timmerbedrijf is je graag van dienst. Daarom staat ontzorgen bij ons centraal. Wij bouwen op zo’n manier dat je er zelf geen omkijken naar hebt. Alle aspecten van de bouw pakken wij grondig en goed aan. Dat betekent dat we je kunnen helpen bij je bouwtekeningen, bij de aanvraag van vergunningen en uiteraard ook bij de praktische uitvoering van de bouw. Rozema Aannemers en Timmerbedrijf is er voor jou. Voor een vertrouwde, persoonlijke benadering, direct bij jou in de buurt! Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak!

Neem contact op Bekijk portfolio